Despre noi

Complex Padesul

Restaurant & SPA

Hotel Padeșul este amplasat in zona ultracentrala a orașului Făget, vis-a-vis de Biserica „Inaltarea Domnului”.

Complexul se afla pe strada principala din oras (str. Calea Lugojului) DN 68A Lugoj-Deva. Acest drum national pana la momentul finalizarii autostrazii A1 a fost si este principala ruta de transport rutier dintre Timisoara si Deva via Lugoj. DN 68A la 4,7km fata de Faget prezinta o urcare pe autostrada A1 in dreptul satului Sintesti si inca o urcare pe autostrada A1 inaintea localitatii Dumbrava.

Accesul pe terenul Complexului se realizeaza direct de la strada.

Din punct de vedere al distanțelor rutiere orașul Făget, este amplasat la următoarele distanță fata de Timișoara, Deva, București:

-Timișoara – Făget: 75 km dintre care 53 km pe autostrada A1

-Deva – Făget: 68km

-Sibiu – Faget: 188 km

-București – Făget:  459km

Cel mai apropiat aeroport de hotelul nostru este Aeroportul International „ Traian Vuia” Timisoara.

Restaurant Padeșul ofera o ambianta placuta si linistita avand o capacitate de pana la 90 de persoane la interior si o terasa cu o capacitate de pana la 40 de persoane. Restaurantul vine in întampinarea gurmanzilor cu o gamă variată de preparate proaspete din pui, porc, peste cat si pizza, paste, burgeri si nu in ultimul rand bauturi diverse de la sucuri naturale si vinuri complexe care sa satisfaca nevoile clientilor.

Spa Padeșul este o opțiune excelentă pentru relaxare  pe toata perioada anului, fie ca doriti sa faceti miscare in bazinul semiacoperit sau sa va lasati purtati de val in jacuzzi. Zona de Spa este dotata și cu o saună uscata a carei intrebuintare contribuie la imbunatatirea imunitatii organismului, hraneste si infrumuseteaza aspectul pielii, stimuleaza circulatia sangelui, relaxeaza intreg organismul.

Hotelul dispune de 16 camere in regim twin pentru doua persoane(doua paturi de o persoana), 10 camere duble pentru doua persoane(pat matrimonial ) si un apartament cu doua camere( una cu pat matrimonial pentru doua persoane si una cu doua paturi de o persoana).  In total, hotelul dispune de 60 de locuri de cazare cu posibilitatea de extindere de pana la 76 de locuri prin amplasarea de paturi suplimentare la cererea clientilor.

Fumatul in camere nu este permis, exista camere cu balcon, complexul fiind amplasat intr-o zona linistita si confortabila atat pentru turismul de tranzit cat si pentru cel de recreere. Exista posibilitatea de cazare si a persoanelor cu dizabilitati, hotelul fiind dotat cu lift si rampa pentru a facilita aceesul acestora in spatiile de cazare si restaurant.

Complex Padeșul oferă servicii de cazare, masa, bar,  centru SPA ( piscina incalzita, jacuzii, sauna si sala fitness) dispune de asemenea de o sala de conferinta de pana la 300 de persoane.

Sala de conferinta Padeșul reprezinta alegerea ideala pentru întalnirile dumneavoastra de afaceri, pentru training-uri, prezentari, receptii, cocktail-uri sau conferinte. Pin natura formei si a pozitionarii in centrul orasului ofera accesibilitate si conditii favorabile pentru buna desfasurare a evenimentelor dumneavoastra.

Sari la conținut